Videorekrytointi osana Kuntarekryä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Videot osana rekrytointiprosessia

Kuntarekryyn on saatavissa lisäosana mahdollisuus käyttää videoita osana rekrytointiprosessia.

Videoiden avulla nopeutat rekrytointiprosessejasi ja voit tutustua rekrytoitaviin henkilöihin jo ennen ensimmäistä henkilökohtaista haastattelua. Videohaastattelu antaa hakemuksille ja kasvot tuo esille hakijoidesi persoonallisuuden.

image

Säästä aikaa videoiden avulla

Videoiden avulla saat hakijoista hyvän kuvan, jo rekrytointiprosessin aikaisessa vaiheessa. Näin ollen voit sen avulla valita kenet haastateltavista olet valmis kutsumaan henkilökohtaiseen haastatteluun. Voit nauhoittaa videokysymykset etukäteen ja lähettää ne hakijoille Kuntarekry-palvelun avulla. Haastateltava voi vastata kysymyksiin oman aikataulunsa mukaan missä vain. Videoita käytetään yleensä rekrytointiprosessin alkuvaiheessa, mutta tarvittaessa voit käyttää sitä myös useammassa vaiheessa.

Tutustu hakijoihin paremmin

Hanki enemmän tietoa hakijoistasi helposti ja nopeasti. Hakijat tuovat esiin oman persoonansa ja kertovat itsestään omin sanoin. Videorekrytoinnin avulla saat paremman kuvan hakijoista, kuin pelkän paperisen hakemuksen perusteella. Voit myös jakaa videot eteenpäin ja palata niihin tarvittaessa, näin saat myös rekrytointitiimisi mukaan rekrytointiprosessiin. 

Videorekrytointi on tehokas työkalu, joka auttaa rekrytointiprosessin tehostamisessa. Sen avulla säästät aikaa, saat paremman kuvan hakijoistasi, parannat kasvotusten tapahtuvien haastatteluiden laatua sekä validoit hakijasi paremmin.

 

 

image
image

Kuinka videorekrytointi toimii?

  • Nauhoita haastattelukysymykset
  • Kutsu valitsemasi hakijat videohaastatteluun
  • Katsele hakijoiden videot ja arvioi hakijat
  • Kutsu parhaat henkilökohtaiseen haastatteluun

Videorekry osaksi Kuntarekry-järjestelmääsi

Kuntarekry videohaastattelumahdollisuus on tehty yhteistyössä kotimaisen RecRightin kanssa. Videojärjestelmä integroituu vaivattomasti osaksi Kuntarekry-rekrytointijärjestelmää. Koulutamme myös osaajasi käyttämään videorekrytointia tehokkaasti, joten sekä videohaastattelut että koko rekrytointiprosessi hoituu kätevästi yhdellä järjestelmällä.

Haluatko tutustua Videorekryyn?

Ota yhteyttä ja kysy lisää

image