Videohaastattelut mukaan rekrytointiin

28.08.2018

FCG Talent ja videorekrytoinnin kotimainen pioneeri RecRight ovat tuoneet videohaastattelun uutena lisäominaisuutena Kuntarekry rekrytointijärjestelmään. Videohaastattelulaajennos aikaistaa rekrytoijan ja hakijan kohtaamista. Se ei korvaa perinteistä haastattelua, mutta se nopeuttaa huomattavasti rekrytointiprosessin alkuvaihetta. 

- Mullistimme kunta-alan rekrytoinnin v. 2010 tuomalla markkinoille ketterän rekrytoinnin ja sijaisrekrytoinnin pilvipalvelun. Seuraavaksi kehitimme ensimmäisenä Suomessa katkeamattoman mobiilin työnhaun. Nyt haluamme tarjota asiakkaillemme sujuvamman rekrytointiprosessin videoinnin avulla, FCG Talentin toimitusjohtaja Juho Toivonen kertoo.

- Videohaastattelu mahdollistaa persoonan löytämisen hakemuksen takaa. Yhdellä voi olla timantinkova CV, mutta tiimisopivuus ontuu. Toisen hakemus on perustasoa, mutta persoona häikäisee. Videohaastattelun hyödyntäminen karsintavaiheessa vastaa molempiin haasteisiin. Myös ajansäästö on huomattava, jopa 60 % verrattuna normaaliin rekrytointiprosessiin, RecRightin toimitusjohtaja Riku Malkki sanoo.

Video on työnantajalle myös loistava tapa tuoda esiin positiivista ja edistyksellistä työnantajamielikuvaa.
- Oikein muotoilluilla kysymyksillä mielikuva välittyy tehokkaasti ydinsidosryhmään eli henkilöihin, jotka haluavat työskennellä yrityksessä, lisää Juho Toivonen.

Lisätietoja
Ville Jurkkala, myyntijohtaja
FCG Talent Oy
ville.jurkkala@fcg.fi
+358 40 7591049
 
Riku Malkki, toimitusjohtaja
RecRight Oy
riku.malkki@recright.com
+358 50 411 3642