Kuntarekryn käyttöliittymäpäivitys 23.10.

07.10.2019

Kuntarekryn käyttöliittymäuudistus on kaartanut loppusuoralle, ja uusi käyttöliittymä otetaan käyttöön 23.10. klo 17-23 välisenä aikana. Hox! Tämän ajan Kunterekryssä on käyttökatko, jolloin et pääse järjestelmään sisään.

Suurin muutos tulee olemaan rekrytointimoduulin uusiutunut ulkoasu. Rekrytointimoduulin ulkoasu tulee kokemaan muutoksen ja sen käyttötavat muuttuvat samalla. Kuitenkin käytössäsi on edelleen kaikki samat ominaisuudet kuin ennen uudistusta.

Olennaisimmat muutokset pähkinänkuoressa:

  • Ajankohtaiset tehtävät näkyvät käyttäjälle suoraan rekrytointimoduulin etusivulla
  • Mobiilikäytettävyys paranee ja järjestelmää on entistä helpompi käyttää mobiililaitteilla
  • Rekrytoinnin hallintanäkymässä rekrytoinnin vaiheet ovat vasemmalla pystyvalikkona, eivätkä ylhäällä vaakavalikkona kuten nykyisin
  • Tietokenttien valinnat voi tehdä vähemmillä klikkauksilla kuin nykyisin
  • Kokonaan uusia toiminnallisuuksia ovat Julkaisupyyntö ja Siirrä käsittelyyn –toiminnot, joilla käyttäjä voi lähettää rekrytoinnin toiselle henkilölle käsiteltäväksi

Pääset tutustumaan uuteen käyttöliittymään etukäteen koulutusympäristössä. Suosittelemme, että tutustut uuteen käyttöliittymään etukäteen. Olemme myös toteuttaneet käyttöliittymäuudistuksesta maksuttomia webinaareja 19.8. lähtien. Pääset tutustumaan uuteen käyttöliittymään myös näiden webinaarien tallenteiden kautta. Tallenteet löydät täältä.

Suosittelemme myös, että tiedotatte uudistuksesta myös muille organisaationne Kuntarekry-käyttäjille! Uuden käyttöliittymän mukaiset ohjevideot ja käyttöopas tullaan julkaisemaan 23.10 mennessä.

Tarvittaessa myös tukipalvelumme auttaa sinua uudenkäyttöliittymään tutustumisessa. Voit ottaa heihin yhteyttä täältä