Kuntarekry-järjestelmä uudistuu syksyllä

Kuntarekry-järjestelmään tehdään parhaillaan uudistusta, jonka myötä rekrytointien luonti ja hakemusten käsittely helpottuu ja nopeutuu. Samalla myös järjestelmän ulkoasu muuttuu modernimmaksi ja raikkaammaksi

11.06.2019

Kuntarekry-järjestelmään tehdään parhaillaan uudistusta, jonka myötä rekrytointien luonti ja hakemusten käsittely helpottuu ja nopeutuu. Samalla myös järjestelmän ulkoasu muuttuu modernimmaksi ja raikkaammaksi. Uudistuksen taustalla on halumme tehdä asiakkaillemme mahdollisimman hyvin työntekoa tukevaa ja helposti käytettävää rekrytointijärjestelmää.

Ensimmäinen ja näkyvin muutos sinulle työnantajakäyttäjänä on rekrytointimoduulin uusi ulkoasu. Uuden ulkoasun lisäksi Kuntarekryä pystyy jatkossa käyttämään entistä paremmin mobiililaitteilla. Uudistusta tehdään vaiheittain ja tulevan syksyn rekrytointimoduulin uudistuksen jälkeen onkin sitten sijaisrekisterin vuoro tulevan talven aikana.

Alussa uuden omaksuminen ottaa luonnollisesti oman aikansa, mutta jatkossa Kuntarekryn käyttö tulee olemaan nykyistä helpompaa. Tätä käsitystä tukee myös oma tutustumiseni uuteen käyttöliittymään. Aluksi tuntui, että mitään toimintoja ei meinaa löytää, koska painikkeet ovat hieman eri paikassa ja eri värisiä, mutta muutaman käyttökerran jälkeen rekrytointi tuntui etenevän loogisemmin ja vauhdikkaammin kuin ennen. Vanhat tutut tärkeät toiminnot säilyvät, mutta niiden lisäksi saatte paljon uutta mm. rekrytoinnin julkaisuun ja täyttöluvan käsittelyyn liittyen.

Uuden oppimisen tueksi tarjoamme syksyllä kaikille avoimia maksuttomia etätapaamisia, joissa pääsette tutustumaan uuteen versioon jo ennen sen julkaisua. Tapaamiset järjestetään Microsoft Teamsin kautta, tässä linkissä, 19.8.2019 alkaen joka maanantai klo 14-15, aina versiopäivitykseen saakka. Versiopäivityksen tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja näkemään uutta!

Innostunein uudistumisterveisin,
Kuntarekry-tiimi