FCG Talent on mukana järjestämässä yhtä Suomen suurinta avointen ovien tempausta

30.09.2019

FCG Talent on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 30.9.-6.10.2019. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tempaus innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä. 

Tervetuloa meille -viikon kantavana ajatuksena on lisätä yritysten läpinäkyvyyttä ja vuorovaikutusta kuluttajien keskuudessa. Teemaviikko on järjestetty kahdesti aikaisemmin ja koska se sai niin hyvää palautetta, päätettiin siitä tehdä jokavuotinen perinne.

– Tervetuloa meille -viikon kautta teemme suomalaisen työn näkyväksi, kun yritykset kautta maan avaavat ovensa yhtä aikaa. Yrityksissä ja organisaatioissa tehdään valtavasti hyvää työtä, joka ei välttämättä tule aina esiin. Tavallisen kuluttajatuotteen takana voi olla vuosikausien tuotekehitystä, vastuullisia toimintatapoja ja työtä uudistavia innovaatioita, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

FCG Talent järjestää tapahtumaviikolla virtuaalisen tapahtuman, jossa pääsee seuraamaan koodarin työskentelyä. Katsojilla on myös tilaisuus esittää koodarille kysymyksiä. Tapahtuma on 2.10. klo 13-15 kanavalla https://youtu.be/1104hkYa72A Tervetuloa live-lähetykseen!

Tervetuloa meille -viikon tapahtumakalenteriin on koottu kaikki viikon aikana järjestettävät avointen ovien tapahtumat. Tapahtumakalenterin osoite on: tervetuloameille.fi Osallistu keskusteluun somessa: #tervetuloameille2019