Ura FCG Talentilla

Oletko sinä seuraava Talentti?

FCG Talent työpaikkana

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset käyttämään vahvuuksiasi ja luovuuttasi? Haluatko olla mukana monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa?

FCG Talentilla saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa. Tarjoamme joustavan, hauskan ja omistautuneen työyhteisön. Meillä on mukavat työkaverit ja leppoisat esimiehet. Luottamus toisiin ja työmoraali ovat korkealla. Ahkeroinnin vastapainoksi osaamme pitää myös hauskaa yhdessä.

Meillä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pääset osallistumaan mielesi mukaan erilaisiin koulutuksiin ja konferensseihin. Meillä osaamista jaetaan ja uskomme vahvasti jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen ja parempien asiakaskokemusten luomiseen. Siksi meillä Talentilla on aina paikkoja auki lahjakkaille ja motivoituneille ihmisille. Eikä meitä haittaa, vaikka haluaisit tehdä etätöitä Espanjan aurinkorannikoilta tai Rukan rinnebaarista. Joustavuus tarkoittaa meillä, että voit tehdä töitä siellä missä sinulle parhaiten sopii ja silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Keitä me olemme?

Hienoa, olet päässyt sivulle, jossa kerrotaan, millaista väkeä FCG Talentilla työskentelee. Aloitetaan yksinkertaisesti toteamalla, että olemme tolkun ihmisiä. Sen lisäksi olemme tavallisia testaajia, kehittäjiä ja koodareita, jotka tykkäävät tehdä töitä yksin ja jopa yhdessä, useimmiten tosin kuulokkeet päässä, mutta kuitenkin. On meillä muutama tuotekehittäjäkin, jotka saavat koodarit ajoittain huokailemaan. Ja syvään. Muutamia taivaanrannanmaalareita markkinoinnissa ja hallinnossa ja sitten sovelluskonsultit - nuo asiakkaidemme palvelijat, jotka välittävät meille muille asiakkaidemme tuotekehitystoiveita. Meillä nimittäin tehdään oikeita tuotteita oikeille asiakkaille. Niin ja on meillä pari myyjääkin - niitä kannattaa kehua, sillä ne tuovat meille jatkuvasti uusia asiakkaita ja rahaa. Mainitsematta ei voi jättää kahta tärkeää henkilöä, Pekkaa ja Aimoa, jotka pitävät ympäristöjä kasassa. Ja meitä kaikkia luotsaa toimitusjohtajamme Juho, joka on muuten lupsakka mies, vaikkei Savosta olekaan.

Kaikki ovat viihtyneet meillä pitkään, liekö syy työpaikassa vai työntekijöissä itsessään. Toisaalta, mihinkäs sitä hyvää vaihtaisi, totesi yksi työntekijöistämmekin, kun kävi kokeilemassa työntekoa muualla ja palasi takaisin. Viihdymme hyvin yhdessä myös vapaa-ajalla. Erilaiset peli-, keilaus- ja saunaillat kuuluvat melkeinpä kuukausittaiseen rutiiniin.

Sellaisia me olemme, tuttuja ja turvallisia, FCG Talent perhe.

ps. Meillä joustavuus ja itsensä kehittäminen eivät ole vain sanahelinää, sillä Jarmohan tekee parasta aikaa töitä Espanjasta käsin ja Esa, Petri ja Petteri kävivät Tukholmassa Jfokus-konferenssissa. Sinne ei ihan joka ohjelmistotalo väkeä lähetäkään, mutta me lähetämme.

FCG Talent