Sähköisen sijaisvälityksen hyödyt

25.02.2020 Sijaisrekrytointi
Sähköinen sijaisvälitys mahdollistaa tehokkaan ja mitattavan sijaisvälitysprosessin kertoo Lappeenrannan yliopiston tutkimus

Miten tehokas sijaisten hallinta toimii?

04.02.2020 Sijaisrekrytointi

Sijaisten tavoittaminen voi joskus olla työlästä ja haastavaa. Aikaa sijaisten etsintään ei ole, mutta silti siihen vuoroon pitäisi joku saada kiinnitettyä. Kuntarekryn tilastojen mukaan jopa yli 50% automatisoiduista tekstiviestihauista onnistuu kiinnittämään sijaisen alle 5 minuutissa! Tekstiviestit ovat tehokkaita, mutta mitä muuta tehokas sijaisten hallinta vaatii? Usein kiire on ja kova keikkalainen pitäisi saada nopeasti kiinnitettyä vuoroon, niin mistä aloittaa?

Keskitetty sijaisten rekrytointiyksikkö takaa arjen sujuvuuden

25.06.2019 Sijaisrekrytointi
Sijaisia eli ns. keikkalaisia tarvitaan usein viikoittain ja jopa päivittäin monilla kunnan toimialoilla. Sijaisrekrytoinnin kokonaisuuden hallinnoinnissa ja päivittäisessä pyörittämisessä merkittävän edun saa, kun keskittää sijaisvälityksen omaan sijaisvälitysyksikköön.

5 syytä ottaa käyttöön tekstiviestit sijaisrekrytoinnissa

19.03.2019 Sijaisrekrytointi
Sijaistarpeet voivat muuttua hetkessä. Usein sijaisia tarvitaan pikaisella aikataululla, mutta heidän hankkimiseensa ei ole käytettävissä paljoa aikaa. Tekstiviestien avulla tehostat sijaisrekryä ja vapautat aikaa muihin työtehtäviin.

SMS-avusteinen sijaisrekrytointi säästää aikaa, hermoja ja rahaa

05.03.2019 Sijaisrekrytointi
Suurin osa sijaistarpeista tulee yllättäen ja pyytämättä. Sijaisrekrytointi voi olla aikaa vievää touhua. Joskus se myös vaatii työntekijöiltä venymistä. Lue tästä vinkkejä sijaisrekrytoinnin kehittämiseen.

Näin tehostat sijaisrekrytointiasi

28.01.2019 Sijaisrekrytointi
Sijaisten rekrytointi voi olla joissain organisaatioissa haastavaa ja aikaa vievää puuhaa. Sen lisäksi sijaisrekrytointien tarve lisääntyy erityisesti pahimpina flunssakausina sekä lomien aikaan. Lue täältä vinkkejä, joiden avulla voit tehostaa sijaisten rekrytointia ja vapauttaa sijaisrekrytoinnilta aikaa muihin työtehtäviin.