Esimiehelläkin on oikeus hyvään perehdytykseen

21.02.2020 Perehdytys

Monessa organisaatiossa on hyvin laadittu perehdytyssuunnitelma hoitajille, mutta miten on esimiesten laita? Tarvitseeko esimiehiä perehdyttää ja tarvitaanko heille perehdytyssuunnitelmaa. Yleensä esimies vastaa uusien hoitajien perehdytyksessä, mutta miten käy kun perehdytettävänä onkin uusi esimies. Kyllähän hänelläkin on oikeus hyvään perehdytykseen

Leikkaushoitajan perehdytyksessä korostuu toimenpidekeskeisyys

24.01.2020 Perehdytys
Leikkaussalissa työskentelevien hoitajien perehdytys on usein pitkä (6-12kk). Osassa yksiköistä perehdytään sekä anestesia- että leikkaushoitajan työnkuvaan, joissakin vain toiseen. Osassa taas useampaan erikoisalaan. Joka tapauksessa hyvä perehdytys kuuluu kaikille.

Kesätyöntekijän perehdytys - suoraan syvään päähän?

10.04.2019 Perehdytys
Kesä tekee tuloaan, samoin kesätyöntekijät. Miten toivotatte kesätyöntekijät tervetulleeksi? Oletteko varmistaneet että kesätyöntekijän perehdytys hoidetaan kunnolla?

Lyhytaikaisen keikkalaisen perehdytys - tarvitaanko sitä?

28.03.2019 Perehdytys
Miksi perehdyttää lyhytaikaista keikkalaista? Suoraan töihin vain! Usein keikkalaiset tulevat vieläpä pahimman kiireen keskelle, joten perehdytyksen laiminlyönnillä koitetaan säästää aikaa. Ikävä kyllä tämä ei pitkässä juoksussa kuitenkaan ole paras tapa toimia.