Tehokasta sijaisrekrytointia

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sijaisrekrytointi

Kuntarekryn sähköisellä sijaistenhallintajärjestelmällä ylläpidät sijaisrekisteriä, näet ajantasaisen tiedon saatavilla olevista sijaisista ja tarjoat keikkätöitä nopeasti tekstiviestillä.

Sijaisuudet ovat  työnantajalle oiva tapa löytää potentiaalista pitkästäaikaista työvoimaa.  Työnhakijoille sijaisuudet ovat loistava mahdollisuus hankkia työkokemusta, lisätienestejä, kokeilla erilaisia työtehtäviä ja osoittaa taitonsa. Parhaimmillaan sijaisuudet mahdollistavat pitkän työuran.

Sijaisrekrytointi kuuluu Kuntarekry-palveluun. Kuntarekryn sijaisrekrytoinnin kautta hoidetaan vuosittain yli 200 000 sijaisvälitystä.

 

image

Tehosta sijaisrekrytointiasi

Muuta työtapoja sijaisrekrytoinnissa. Hanki sijaiset tehokkaammin, vähemmällä työllä ja henkilöresursseilla. Kuntarekryn sijaisrekisterin avulla sijaiset löytyvät keskimäärin alle 20 minuutissa - ja nopeimmillaan jopa minuutissa, kun sijaiset kiinnitetään tehtäviin tekstiviestitse aikaa vievien puhelinsoittojen sijaan. Kuntarekryn osaajapankista löydät suuren määrän sijaisia alueeltasi.

Kuntarekryn sijaisrekisterillä

  • kokoat omat sijaiset sähköiseen rekisteriin
  • näet ajantasaiset tiedot käytettävissä olevista sijaisista
  • tarjoat keikkatyöt sijaisille tekstiviestillä
  • ilmoitat sijaisuuksista keikkakalenterissa
  • saat käyttöösi älypuhelimissa ja muissa mobiililaitteissa toimivan Rekrymobiilin
  • sijaiset vastaanottavat sijaisuudet tekstiviestillä tai keikkakalenterista.

Sijaisrekisteri on osa Kuntarekry-järjestelmää. Saat sen käyttöösi helposti valmiilla asetuksilla, ilman lisäkustannuksia. Käyttöönottokustannuksena on sijaisrekisterin koulutus, jonka avulla koulutamme sijaisia rekrytoivat työntekijänne rekisterin käyttöön.

image
image

Tekstiviestillä tavoitat sijaiset minuuteissa

Kun tarve sijaisille on kiireellinen, tarkista sopivat sijaiset sijaishallintajärjestelmästäsi. Tekstiviestin avulla saat tiedon kaikille sopiville sijaisille yhdellä kertaa. Ja he voivat vastaanottaa sijaisuuden helposti vastaamalla tekstiviestiin numerokoodilla.

Sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa soittaaksesi jokaiselle sijaiselle erikseen, eikä pelätä että sähköpostiviestit jäävät käyttäjältä huomaamatta. Säästät siis aikaa ja vaivaa, ja voit keskittyä muihin töihisi, kun sijaisrekrytoinnit hoituvat nopeasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää