Rakenna onnistunut perehdytyskokemus

Varaa maksuton esittely!

Perehdytys kuntoon Intron avulla

Uuden työntekijän löytämiseen käytetään paljon aikaa ja resursseja. Usein rekrytointi katsotaan päättyneeksi, kun paperityöt on tehty ja ensimmäinen työpäivä on takana. Hyvä perehdytys vaatii kuitenkin huomattavasti enemmän.

Intro on työntekijöiden perehdyttämiseen erikoistunut ohjelmisto, joka on suunniteltu nopeuttamaan uusien työntekijöiden siirtymistä tuottavaan työhön ja helpottamaan perehdyttäjien työtä. Intro huolehtii puolestasi, että kaikki perehdytykseen liittyvät tehtävät tulevat tehdyksi ajallaan. Intro on täysin mobiiliyhteensopiva pilvipohjainen ohjelmisto. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset käsiksi ohjelmistoon mistä tahansa ja millä päätelaitteella tahansa.

image

Sitouta ja huolehdi uusista työntekijöistäsi

Miksi odottaa perehdytyksen aloittamista ensimmäiseen päivään, kun voit käynnistää perehdytyksen heti palkkauspäätöksen tehtyäsi? Näin uusi työsuhde saa räjähtävän startin ja samalla vähennät ensimmäisten päivien painetta. Kommunikoi uuden työntekijän kanssa heti alusta saakka ja luo mielikuva siitä, mitä tulevat päivät, viikot ja kuukaudet tulevat sisältämään.

Lisää suunnitelmallisuutta perehdytykseen

Tehtävälistoja sisältävän perehdytyssuunnitelman luominen uudelle työntekijälle on helppoa ohjelmiston valmiiden mallien pohjalta. Mallipohjat sisältävät valmiita perehdytystehtäviä ja muodostavat perehdytysohjelman aikataulullisen rungon.

Suunnittele yksilöllillinen perehdytyspolku

Jokainen perehdytys on erilainen tehtävästä, tiimistä ja uuden työntekijän lähtötason valmiuksista riippuen. Luo uusia perehdytyssuunnitelmia, lisää perehdytysohjelmaan organisaatiosi sisältöjä, ohjemateriaaleja ja verkkokursseja. Näin huolehdit, että perehdytysohjelma sisältää juuri kyseisessä tehtävässä onnistumiseen liittyvät eväät.

Seuraa perehdytyksen etenemistä ja mittaa uusien työntekijöiden pulssia

Seuraa perehdytysten etenemistä reaaliajassa ja pysyt tilanteen tasalla siitä, kuka tarvitsee tukea jo ennen kuin varsinaisia tilanteita ehtii syntymään. Intro keventää muistikuormaasi seuraamalla perehdytysohjelman etenemistä automaattisesti. Mikäli tehtävät eivät tule suoritetuksi määriteltyyn aikarajaan mennessä, ohjelmisto ilmoittaa eri osapuolille suorittamista odottavista tehtävistä.

 

 

image
image

Perehdytyksen onnistumisen edellytys on toimiva perehdytystiimi

Se, kuinka hyvin uusi työntekijä pääsee osaksi olemassa olevaa tiimiä ja kulttuuria, on keskeistä uuden työntekijän onnistumisen kannalta. Aikatauluta perehdytystehtävät ja jaa tehtävät omassa tiimissäsi vastuuhenkilöille. Osa tehtävistä voi olla perehdytettävän itsensä vastuulla, osa edellyttää kokeneemman työntekijän ohjausta.

Keskeiset hyödyt

  • Nopeuttaa uusien työntekijöiden siirtymistä tuottavaan työhön
  • Tehostaa perehdytykseen käytettyä työaikaa digitalisoimalla perehdytykseen liittyvän manuaalisen paperityön  
  • Tekee perehdytyksestä suunniteltua ja dokumentoitua
  • Parantaa perehdytysten laatua luomalla selkeät aikataulut ja vastuut perehdytyksiin
  • Helpottaa kommunikointia perehdytystiimin välillä
  • Sitouttaa työntekijän ja luo varmuutta työn aloitukseen

Ota yhteyttä ja kysy lisää