Palveluasiantuntija

Haluatko tuottaa asiakkaille erinomaisia palvelukokemuksia?

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme HR-kentän tuntevaa palveluasiantuntijaa.

Päivittäinen työsi koostuu pääosin asiakkaillemme tuotettavasta asiakastukipalvelusta (arkisin 8-16). Asiakastukemme auttaa työnantajia ja työnhakijoita tuotteidemme (mm. Kuntarekry ja ElbitHR) käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Asiakaskuntamme koostuu suomen- ja ruotsinkielisistä asiakkaista, joten sinun tulee osata palvella asiakkaitamme sujuvasti molemmilla kielillä.

Työtehtäviisi kuuluu myös asiakkaidemme kouluttaminen järjestelmiemme käyttöön. Sen lisäksi pääset oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan osallistumaan palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.

Hyvän pohjan työtehtävien hoitamiseen antaa käytännön kokemus rekrytointijärjestelmistä, HR-prosesseista (erityisesti rekrytoinnista) ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Kuntarekryn, KirkkoHR:n, KuntaHR:n ja/tai ElbitHR:n käyttökokemus on vahvaa plussaa. Koska suurin osa asiakkaistamme on julkisen sektorin toimijoita, on sen kentän tuntemus myös eduksi tehtävässä.

Asiakaspalveluhenkilöstömme saa erinomaisia arvosanoja asiakastyytyväisyyskyselyissämme ja meille on erittäin tärkeää tuottaa ystävällistä, nopeasti reagoivaa ja asiantuntevaa palvelua. Työtehtävässä viihtymistä ja menestymistä tukevatkin erityisesti halu auttaa asiakasta onnistumaan, erinomaiset tietojärjestelmien käyttötaidot sekä ratkaisukeskeisyys.

Tarjoamme sinulle asiantuntevat ja mukavat työkaverit, nykyaikaisen työympäristön, ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Voit hyödyntää FCG-konsernin tarjoamia erilaisia työsuhde-etuja mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, sekä osallistua aktiivisen vapaa-ajan toimikunnan järjestämiin tapahtumiin.

Työtä voit tehdä joko toimistoillamme Helsingissä/Oulussa tai kotikonttorilla. Työssäsi pääset myös säännöllisesti vierailemaan eri puolella Suomea asiakkaidemme parissa järjestelmiemme käyttökoulutuksen merkeissä.

Työn aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa, kuitenkin viimeistään 3.6.2019. Lähetämme videohaastattelukutsun sopiville hakijoille mahdollisesti jo hakuajan aikana.

HAE PAIKKAA KUNTAREKRY.FI-SIVUSTOLLA

Lisätietoja

Palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski
anne-mari.nivukoski@fcg.fi
050 571 7233, puhelimitse tavoittaa parhaiten maanantaisin klo 14-16.

palveluasiantuntija