Seurakunnan henkilöstöhallinto uudelle tasolle

Ota yhteyttä ja kysy lisää

KirkkoHR

KirkkoHR-palvelussa hallinnoit tehokkaasti rekrytoinnit sekä erilaiset keskustelut ja arvioinnit. Palvelussa voit ylläpitää myös henkilöstön tietoja ja tulostaa nimikirjaotteita.

Voit ottaa palvelusta käyttöön haluamasi osiot, joiden käyttöönottoon tarvitset vain puolen päivän koulutuksen.

image

Käytössä kaikki keskeiset toiminnot

Rekrytointi
KirkkoHR:ssä rekrytoinnin hallinta on helppoa ja ilmoitukset voit julkaista tarvittaviin sähköisiin kanaviin yhdestä paikasta. Hakemuksien käsittely ja viestintä hakijoille hoituu helposti ja raportit ja hakijayhteenvedot saat napin painalluksella valmiille asiakirjapohjille.

Keskustelut 
Palvelun keskusteluosiossa valmistelet ja tallennat kehitys- ja HAVA-keskustelut sekä varhaisen puuttumisen keskustelut. Myös tehtäväkuvaukset vaativuuden arviointia varten löytyvät KirkkoHR:stä. Monipuolisen raportoinnin avulla saat kokonaiskuvan esim. keskusteluiden käyntiasteista.

Henkilötiedot
Palvelussa voit ylläpitää myös henkilöstön tietoja sekä raportoida niitä monipuolisesti. Palvelusta saat myös valmiina tulosteina esim. nimikirjaotteet ja ansioluettelot.

Helppo ja turvallinen käyttää ja ottaa käyttöön

KirkkoHR-palvelun käytettävyys ja käyttöliittymät on rakennettu nimenomaan seurakuntaorganisaatioiden tarpeisiin. Palvelu toimii kirkkoverkossa, kirkkohallituksen teknisessä ympäristössä.

Saat palvelun käyttöösi edullisesti ja nopeasti. Palvelun joustava ja edullinen hinnoittelu perustuu FCG Talentin ja Kirkkohallituksen väliseen sopimukseen. Palvelun osiot saat käyttöösi kuukausihintaan 150 € + kertaluonteinen aktivointimaksu 990 €/osio. Tarvittaessa palvelu on käytössäsi muutamassa päivässä hankintapäätöksen jälkeen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

image