Luja ote kunnan henkilöstöhallintaan 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

KuntaHR 

KuntaHR-palvelu auttaa organisaatiota saamaan nopeasti kokonaiskuvan henkilöstöstä, sen osaamisesta ja kehittämistarpeista.

KuntaHR on käytettävissä Kuntarekry-palvelussa heti: valitset valmiista palvelupaketeista itsellesi sopivimman, tukipalvelu sisältyy perusmaksuun ja ohjelmiston hinnoittelu on selkeää.

image

Henkilö

Henkilö-osiossa hallitaan henkilöstön perus-, työsuhde-, työkokemus-, koulutus- ja kurssitietoja sekä sertifikaatteja.

Henkilö-osiosta saat hälytyksen vanhenevista sertifikaateista sekä monipuoliset raportit henkilöstösuunnittelun ja -kehittämisen tueksi.

Keskustelut

Yhtenäiset lomakepohjat ja parhaisiin käytäntöihin perustuva prosessi helpottavat esimiesten työtä.

Luo uusi keskustelu halutessasi kerralla kaikille alaisillesi. Ohjelmisto lähettää heille ilmoituksen, ja he voivat käydä jo etukäteen kirjaamassa muistiinpanoja lomakkeelle.

Voit seurata keskustelujen etenemistä, käyntiastetta sekä kerätä yhteenvetoja keskustelujen tavoitteista ja tuloksista monipuolisen raportoinnin avulla.

image
image

Osaaminen

Osaamisen johtamisen avulla luot henkilöstön osaamisesta kokonaiskuvan, joka helpottaa esimerkiksi rekrytointi- ja koulutuspäätösten tekemistä.

Palvelun avulla tunnistat työntekijöiden vahvuudet ja osaamisen kehityskohteet myös yksilö- ja tiimitasolla.

KuntaHR-palvelussa on kunta-alan tarpeisiin rakennettu, valmis osaamiskartta, jota voit tarvittaessa tarkentaa oman organisaatiosi tarpeisiin sopivaksi.

Koulutukset

Julkaise organisaation koulutustarjonta keskitetysti ja hallinnoi koulutuksiin ilmoittautumista ohjelmiston avulla.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen työntekijän koulutustiedot päivittyvät automaattisesti henkilö-osion koulutusrekisteriin esimerkiksi koulutusvähennysraportointia varten.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

image