Askelmerkit kohdallaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää

ElbitHR

ElbitHR on kattava HR-tietojärjestelmä, joka mukautuu erinomaisesti organisaatiosi HR-prosesseihin. Käyttäjäystävällisyys, helppo konfiguroitavuus sekä suorituskyky ovat ElbitHR:n kulmakiviä.

image

Työsuhteiden ja henkilöstön tietojen hallinta

ElbitHR:ssä hallitset työsuhteiden ja henkilöstön tietoja sähköisten prosessien avulla. Monipuolisen ja personoidun raportoinnin avulla saat helposti kokonaiskuvan kaikesta HR-tiedosta yhdessä osaamistiedon kanssa.

Tukea osaamisen johtamiseen

ElbitHR auttaa sinua saamaan nopeasti kokonaiskuvan koko henkilöstön sekä yksittäisen työntekijän osaamisesta ja kehittämistarpeista. Roolipohjainen osaamistieto toimii hyvin myös resurssoinnin tukena.

image
image

Laadukkaampia kehityskeskusteluita

ElbitHR:ssä hallinnoit kaikkia esimiehen ja työntekijän välisiä keskusteluita, suunnitelmia ja arviointeja. Molemmat keskustelun osapuolet voivat valmistautua keskusteluihin etukäteen ja keskustelut ovat jälkeenpäin saatavilla yhdestä paikasta. Monipuolisen raportoinnin avulla saat kokonaiskuvan esim. keskusteluiden käyntiasteista.

Tehosta rekrytointiprosesseja

ElbitHR on erinomainen työkalu erilaisten ja vaativien rekrytointiprosessien hallintaan rekrytointiluvan hakemisesta hakijayhteenvedon laatimiseen ja valintapäätöksen tekemiseen. Esimiehet ja rekrytoijat voivat lukea ja kommentoida hakemuksia helposti myös mobiililaitteilla.

image
image

Pätevät sijaiset nopeasti

ElbitHR:ään rakennat sopivat sijaispoolit, joista löydät yksikköösi tehtävään sopivan sijaisen 24/7 nopeasti ilman aikaa vievää soittelua. Sijaistarpeen ilmaantuessa et tarvitse tietokonetta: löydät sijaiset myös puhelimellasi.

Markkinoiden paras työnhakijakokemus

Työpaikkojen etsiminen ja hakeminen sekä keikoille ilmoittautuminen ja käytettävyyden päivittäminen helposti millä tahansa laitteella, milloin ja missä vaan.

image
image

Kurssi-ilmoittautumisten ja -suorituksien hallinta

ElbitHR:llä julkaiset kurssitarjonnan esim intranetiin, jossa työntekijät voivat suoraan ilmoittautuvat kursseille. Hyväksytyt kurssisuoritukset siirtyvät suoraan työntekijän HR-tietoihin esim koulutusvähennysraportointia varten.

Mukauta järjestelmä itsellesi sopivaksi

ElbitHR:ssä hallitset organisaatiota ja käyttäjiä sekä pystyt itse valitsemaan mitä toimintoja käytätte ja kuka niitä pystyy käyttämään. Myös sähköiset prosessit, hälytykset ja herätteet ovat helposti pääkäyttäjän hallittavissa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

image