Kuntarekry rekrytointiratkaisu
26.02.2019 Kalle Matihaldi Rekrytointi

Kuntarekry - kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu rekrytoinnin eri vaiheisiin

Esimiestyö Hallinta Johtaminen Rekrytointi Rekrytointijärjestelmä Teknologia Työsuhde

Kuntarekry tunnetaan Suomen suosituimpana kunta-alan rekrytointiratkaisuna.  Työnantajille se on perinteisesti tarjonnut kustannustehokkaan rekrytointijärjestelmän, joka ottaa huomioon kunta-alan erityistarpeet rekrytoinnin kaikissa eri vaiheissa. Työnhakijoille se tarjoaa loistavan näkyvyyden Suomen julkisektorin työpaikkatarjontaan, olipa kyse vakituisista työsuhteista tai keikkatyöstä.

Kymmenessä vuodessa Kuntarekrystä on kasvanut kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu, ja se pitää sisällään kattavan valikoiman erikoistyökaluja rekrytointiprosessin kaikkiin vaiheisiin työnantajamielikuvan markkinoinnista työnhakijan mobiiliin keikkakalenteriin.

Mitä Kuntarekry on 2019?

Kuntarekry on Suomen julkisektorin työnantajille ennen kaikkea tehokas tapa tavoittaa ja löytää uusi työntekijä. Rekrytoinnin ammattilaiselle se on rekrytointiprosessin rutiineita keventävä rekrytointijärjestelmä sekä mahdollisuus tavoittaa enemmän potentiaalista työvoimaa, olipa organisaatiosi missä päin Suomea tahansa. Sen avulla hoituvat helposti työpaikkailmoitusten laatiminen ja käsittely sekä ketterä viestintä rekrytointi tiimiläisten ja työnhakijoiden välillä. Työpaikkailmoitusten julkaisu eri kanaviin onnistuu myös näppärästi yhdellä julkaisukerralla. Ilmoitukset saadaan suoraan TE-palveluiden sekä organisaatiosi verkkosivuille.

Kuntarekry –ohjelmistoasiakkaana saat oikeuden julkaista rajoittamattoman määrän työpaikkailmoituksia Kuntarekry.fi-sivustolle, joka on julkisen sektorin tunnetuin ja suosituin rekrytointimedia. Vuosittain Kuntarekry-sivustolla on yli 2 miljoonaa sivustovierailijaa ja sen avulla työllistyy yli 30 000 työnhakijaa. Tälläkin hetkellä Kuntarekry -portaalissa on tarjolla yli 3000 työpaikkaa eri alojen ammattilaisille.
 

Tutustu Kuntarekry-rekrytointijärjestelmään

Työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä –yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Kuntarekry on suunniteltu julkisektorin erityistarpeisiin rekrytoinneissa. Erilaiset julkisen sektorin ammattilaiset ovat olleet kymmenen vuoden aikana mukana Kuntarekry-järjestelmän kehitystyössä. Sen avulla rekrytoinnit onnistuvat kätevästi täyttölupahakemuksista aina hakijaviestintään ja raportointiin asti. Rekrytointitiimien välinen kommunikointi ja hakemusten käsittely onnistuvat yhdessä paikassa.

Palvelusta löytyy myös ulkoinen ja sisäinen sijaishallinta, jonka avulla myös sijaisrekrytointia voidaan toteuttaa tehokkaasti. Sen avulla työnantajan on helppo ylläpitää sähköistä sijaisrekisteriä, ilmoittaa sijaispaikoista keikkakalentereissa ja tavoittaa sijaiset tekstiviestihaun avulla kiireisinä aikoina. Nopeaan sijaishakuun on kehitetty myös erillinen Rekrymobiili, jonka avulla sijaisten rekrytointi onnistuu missä ja milloin vain. Sijais- ja keikkatöitä hakevat henkilöt taas voivat etsiä avoimia keikkoja, ylläpitää käytettävyystietojaan ja vastaanottaa sijaisuuksia pelkällä tekstiviestillä.

Suomen suurin osaajatietokanta

Kuntarekry on myös Suomen suurin osaajatietokanta, ja se mahdollistaa myös passiivisten työnhakijoiden tavoittamisen. Osaajapankki mahdollistaa työnantajalle sopivien henkilöiden löytymisen suoraan järjestelmästä. Sen läpi kulkee vuosittain yli 0,5 miljoonaa työhakemusta ja CV:tä, joten jos etsit osaajia, Kuntarekryssä niitä on. Voit siis tavoittaa potentiaalisia työntekijöitä ja tarjota heille esimerkiksi keikkatöitä, ilman että käynnistät erillistä rekrytointiprosessia.

Kuntarekry on vuosittain esillä kymmenissä erilaisissa rekrytointitapahtumissa ympäri Suomen, joten se mahdollistaa organisaatiosi ja työpaikkojesi näkyvyyden myös verkon ulkopuolella.

Faktoja ja tilastoja:

  • Kuntarekry-palvelua käyttää yli 300 kuntaorganisaatiota
  • Rekrytointijärjestelmällä on yli 20 000 käyttäjää
  • Kuntarekrystä avulla löytyy vuosittain yli 30 000 työpaikkaa ja sen avulla hoidetaan vuosittain yli 200 000 sijaisrekrytointia
  • Kuntarekry-sivustolla vierailee vuosittain yli 2 miljoonaa käyttäjää
  • Sen läpi kulkeen vuosittain jopa 500 000 työhakemusta

Kaipaatko lisätietoja?